Datanät - nätverk

Datanät sedan 1980-talet

Vi har installerat datanät sen datanät började byggas i mitten av 1980-talet. Vi arbetar med alla typer av datanät som fiber, koppar och trådlöst och är certifierade för en mängd olika typer av nät. Ingen anläggning är för stor eller för liten för oss. Ofta finns andra funktioner integrerat i datanäten förutom ren datatrafik. Exempel på detta är telefoni, larmsignaler, TV mm.

Fiber

Svagströmsmontage AB, Smimab är certifierade för ett flertal fibersystem som exempel Commscope. Vi har ett flertal egna svetsutrustningar, db-mätare och OTDR mätinstrument.

Koppar

Svagströmsmontage AB, Smimab är certifierade för ett flertal kopparsystem som exempel
Commscope. Vi har ett flertal egna kontakteringsutrustningar, mätinstrument för verifiering mm..

Trådlöst

Svagströmsmontage AB, SMIMAB installerar trådlösa datanät samt trådlösa nät i kombination med trådbundna av både koppar- och fibertyp. Främst arbetar vi med radiolanbryggor från HP, Cisco men även från Netgear och D-Link m.fl.

Läs mer om våra tjänster

Sjukhussystem

Vi är specialiserade på arbeten i sjukvårdslokaler och utför kallelsesignal, ringledning, sjukvårdsplanering, överfalls- och bråklarm samt medicinsk patientövervakning.

Larm-Säkerhet

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar och servar en mängd olika larm- och säkerhetsanläggningar.

Ljud-Bild

Vi arbetar med AV-utrustning för presentation, information och konferensutrustningar.

Telesystem

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar, installerar och servar alla Telesystem kod 64 i AMA EL 19 med alla underliggande rubriker.

TV-antenn

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar, installerar och servar antennanläggningar för TV-distribution.

Ring oss idag: 031-165810

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen!