ljud-bild göteborg

Vi installerar AV-anläggningar

Smimab arbetar med olika typer av AV-utrustning för presentation information. En konferensrumsanläggning kan innehålla en projektor och duk och/eller en bildskärm. Bildskärmen kan vara interaktiv så att anteckningar kan föras direkt på den och sedan kan filer skapas som kan mailas till deltagare m.fl. Allt är färdigt för att koppla in en PC och göra en presentation. Vårt mål är att det skall vara enkelt att koppla in och få funktion för användaren. Kopplas en Boxermottagare, Apple-TV, Chromecast etc in kan TV mm visar på skärmen med bra ljud om separata högtalare installeras.

Projektorer

Vi utför installation av projektorer. Ingen anläggning är för stor eller för liten för oss. Det är allt från små kontorsprojektorer till projektorer för större konferensrum och aulor. Vi anpassar projektorn till miljön avseende ljusförhållanden, storlek på bild etc. Det finns små projektorer i ”reseformat” för bordsplacering. Andra projektorer installeras i tak på olika avstånd från duken/tavlan. Det är en stor fördel att installera projektorn väldigt nära duken/tavlan för att undvika skuggor från föredragshållaren. Fast installerade projektorer kombinerar vi ofta med någon form av stöldskydd, mekaniskt och i kombination med inbrottslarm. En normal konferensrumsanläggning består av en projektor och en duk samt eventuellt högtalare. Allt är färdigt för att koppla in en pc och göra en presentation. Duken ersätts ofta av en tavla, passiv eller interaktiv. Kopplas Boxermottagare till projektorn och ljudanläggning kan anläggningen användas för storbilds TV.

Bildskärmar

Vi utför installation av TV-skärmar i olika miljöer. Ingen anläggning är för stor eller för liten för oss. Skärmar/monitorer som presenterar olika information för ex resenärer i kollektivtrafik, patienter på sjukhus, eller personal i olika verksamheter. Ofta använder fastighetsmäklare skärmar i skyltfönster för att presentera hus för försäljning. Skärmar för underhållning som TV-skärmar etc. Vi erbjuder skärmar i senaste LED-teknik. Skärmar kan med fördel användas i konferensutrymmen där det inte är krav på väldigt stor bild. De kan då vara interaktiva så att anteckningar kan föras direkt på skärmen och sedan sparas till ex en pdf-fil.

Läs mer om våra tjänster

Sjukhussystem

Vi är specialiserade på arbeten i sjukvårdslokaler och utför kallelsesignal, ringledning, sjukvårdsplanering, överfalls- och bråklarm samt medicinsk patientövervakning.

Datanät-Nätverk

Svagströmsmontage AB, Smimab levererarm installerar och servar fibernät, kopparnät och trådlöst nätverk.

Larm-Säkerhet

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar och servar en mängd olika larm- och säkerhetsanläggningar.

Telesystem

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar, installerar och servar alla Telesystem kod 64 i AMA EL 19 med alla underliggande rubriker.

TV-antenn

Svagströmsmontage AB, Smimab levererar, installerar och servar antennanläggningar för TV-distribution.

Ring oss idag: 031-165810

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen!